Закручую методом “гарячої розфасовки” Цей спосіб ще називають “триразове заливання”. Він дуже простий, нічого стерилізувати не треба – заливаю три рази, потім закручую і готово. Цим способом можна консервувати огірки та помідори на зиму, а можна асорті: огірочки+помідори.20 серп. 2022 р.
Як консервувати помідори без оцту?
Консервацію без оцту зробити легко, адже готується вона без складного процесу стерилізації та інших хитрощів. Досить зварити маринад, розкласти стиглі помідори по банкам, залити і закатати банки спеціальним ключем. Ось і всі хитрощі, але ж як це смачно взимку! Кеш
Що можна зробити з помідорів на зиму?
Помідор – овоч, який можна заготовити практично в будь-якому вигляді: його можна висушити, зав'ялити, заморозити, зробити з нього сік, пюре, пасту, варення, засолити, замаринувати – як окремо, так і з іншими овочами. Кількість варіантів обмежується хіба фантазією.
Скільки оцту на 1 літрову банку помідорів?
Отже, рекомендується експериментувати з кількістю оцту, доданого до квашених помідорів, щоб досягти бажаного результату. Загалом, рекомендується додавати близько 1/4 – 1/2 склянки оцту на кожну 3-літрову банку з помідорами.
Помидоры без стерилизации – пошаговый рецепт с …
Очень легко заготовить помидоры на зиму без стерилизации методом двойной заливки. Такая консервация отлично сохраняется и в кладовой при комнатной температуре, а на вкус получается – просто идеальной!