Як позбутися запаху курячого м’яса?
Усунути легкоий неприємний запах допоможе розчин солі. Змішуєте сіль (дві повних столових ложки) і літр води й кладете в розчин курку на кілька годин. Потім м'ясо промиваєте проточною водою.
Як зрозуміти що куряче філе зіпсоване?
Однак, не варто лякатися, якщо філе здається вам недостатньо яскравим: сира курка трохи тьмяніє через вплив кисню. Коли термін придатності збігає, м'ясо стає сірим, а жир починає жовтіти. При термічній обробці курятина стає білою, а темні шматочки – темно-коричневими.
Що робити коли м’ясо має неприємний запах?
Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати таким чином: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом 1 год, після чого ополоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом 1 год. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.
Замочити курку в оцті від запаху. Що робити якщо курка …
Що робити якщо курка запахла Специфічний запах злежаної курки притаманний навіть свіжому м’ясу. Щоб курка запахла, достатньо залишити охолоджену тушку на кілька годин в поліетиленовому …