Їх їдять в сирому вигляді, додають в салати, супи; запікають, варять, смажать, а також висушують, перетирають і використовують як приправу.26 січ. 2020 р.
Для чого використовують корінь селери?
Відомо, що вживання селери в їжу сприяє збудженню апетиту і покращує роботу всього травного тракту (нормалізується травлення, придушуються гнильні процеси у кишечнику, полегшуються дефекації тощо).
Що можна зробити з стебла селери?
Що готують із стебла селери Їх можна їсти сирими як свіжу поживну закуску або у складі овочевих та фруктових салатів, їх можна додавати у смузі та соки. Сирі стебла селери смакують із морквою, яблуками, грушами, сиром. Стебла селери відмінно доповнять печеню, супи, пюре, м'ясні та рибні страви.
Як правильно їсти корінь селери?
Цей овоч вживають як у сирому вигляді, так і у відвареному або запеченому. Найкращий варіант, щоб зберегти всі поживні речовини – вживати сирий корінь селери (салати тут підходять чудово, але важливо підбирати корисну заправку, а не майонез).
Як отримати кореневу селеру вагою 1,5 кг – детальна …
Посів селери та очікування сходів. Краще сіяти ті сорти кореневого селери, які дають великі плоди – від 500 г. Чим більший плід, тим довше і краще він лежатиме.