Як як по квасити пекінську капусту?
Складіть порізану капусту в пластиковий контейнер (відро), і залийте розсолом. Трохи притопіть капусту, щоб бульбашки повітря, які сховалися між листочками вийшли назовні. Встановіть зверху на капусту гніт, і залиште капусту кваситися на 2-4 дня.
Яка користь від квашеної капусти?
Вона захищає від токсинів, запалення та шкідливих мікроорганізмів, клітковина, якої багато в овочі, ефективно запобігає запорам. Користь квашеної капусти для печінки в першу чергу в тому, що вона підтримує водно-сольовий баланс в організмі на рівні, що зменшує згубну дію алкоголю. Кеш
Який сорт капусти найкращий для квашення?
Порівняльна таблиця кращих сортів і гібридів пізньої білокачанної капусти
Назва сорту/гібриду | Виробник | Термін вегетації, днів |
---|---|---|
Золтан F1 (NiZ 17-1265) | Hazera (Нідерланди) | 120-125 |
Харківська зимова | Hortus (Італія) | 150-160 |
Білосніжка | Hortus (Італія) | 150-155 |
Полар (Олімп) | Moravoseed (Чехія) | 120-125 |
Як приготувати квашену капусту – прості і смачні рецепти — …
Інгредієнти: капуста білокачанна – 2 кг, морква – 2 шт (250 г), вода – 2.5 л сіль – 4 ст. ложки (без гірки), цукор – 2 ст. ложки (без гірки), перець духмяний – 7 – 9 горошин лавровий лист – 2 – 3 шт. Приготування: готуємо продукти. Потрібно вилок капусти близько 2 кг, пару великих морквин, сіль, цукор …