Який перець гостріший червоний чи зелений?
Як правило, червоний перець гостріший, ніж зелений перець. Чим менше і тонше чилі, тим гостріші вони. Речовина, яка надає перцю чилі пекучості, називається капсаїцин, і найбільшу кількість його можна знайти як раз в насінні і внутрішніх пластинках. Щоб зменшити гостроту, потрібно видалити насіння та пластини.
Який самий гострий перець?
Найгостріший перець у світі: "Каролінський жнець" за шкалою пекучості Сковілла в середньому досягає 1 569 300 одиниць (ЕШС).
Як називається зелений гострий перець?
Курносий червоний або зелений чилі, буває середньої гостроти або дуже гострим. Добре смакує із м'ясними стравами та сиром, популярний у мексиканській кулінарії. Один із сортів перцю чилі, який є особливо популярним в Індонезії. КешСхожі
Гострий перець і халапеньо – в чому різниця?
Гострий перець зазвичай трохи більший,халапеньо має округлий кінчик. Диференціювати його від інших сортів чилі – додатковий виклик.