Насадити шматочки маринованого м'яса на шампури поперемінно з кільцями ріпчастої цибулі. Обсмажити на мангалі, на розпеченому вугіллі протягом 15-20 хвилин. Влити до маринаду, що залишився, 100 мл води і час від часу поливати їм шашлики, щоб вони не стали сухими в процесі смаження.25 квіт. 2019 р.
Як смажити шашлик на мангалі?
Ні в якому разі не можна смажити м'ясо на відкритому вогні. Шампури потрібно викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо покрилося скоринкою і зберегло весь сік всередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився рівномірно. Кеш
Скільки смажити шашлик на мангалі?
Після розташування шампурів з м'ясом на мангалі чи вугіллі приготування займає не більше 10 хвилин. З цього часу приблизно 2-3 хвилини йде на готування свинини на сильному жарі. Потім шампури слід переставити на помірний жар і готувати шашлик ще близько 8 хвилин. Кеш
Як замаринувати шашлик щоб був Сочный?
Змішайте кефір, воду, сіль, перець, приправи. Помістіть м'ясо в маринад на 3-4 години. Перед тим як смажити, дайте стекти маринаду. Шашлик в такому маринаді виходить смачним і м'яким!
Відразу Декілька способів Приготування …
По рекламі:[email protected] Всім привіт! Сьогодні ми приготуємо відразу кілька неймовірних способів приготування шашлику від якого всі ваші друзі будуть в захваті! Обов’язково запиши ці рецепти. До зустрічі …