Що можна приготувати із Синеньких?
Баклажани можна запікати, готувати на грилі, робити на їх основі соуси до м'яса та риби, додавати в печеному вигляді в салат, готувати крем-суп і навіть заморожувати на зиму. Кеш
Як правильно жарити баклажани?
Каждый кусочек запанировать в муке с 2-х сторон. Мука придаст дополнительный вкус и аромат при жарке). На хорошо разогретую сковороду влить 3 ст.л. масла, и когда оно нагреется выложить запанированные баклажаны. Жарить 2-4 минуты на среднем огне до румяной корочки.
Як приготувати баклажани на грилі?
Баклажани помийте і поріжте уздовж смужками товщиною 3-4 мм. Посоліть, поперчіть і збризніть оливковим маслом. Викладіть баклажани на решітку для гриля і обсмажуйте на мангалі протягом 7-8 хвилин періодично перевертаючи.
Топ-8 страв із баклажанів: найкращі рецепти • журнал Коліжанка
Продукти для приготування: 1. Один середній баклажан; 2. помідор – 2 шт. 3. твердий сир – 70 грам; 4. 5 зубчиків часнику; 5. майонез; 6. зелень – 5-6 гілочок; 7. олія; 8. …