Як зробити вершкове морозиво в домашніх умовах?
Інгредієнти: 3 склянки жирних вершків, 4 жовтки, 1 склянка цукру, ванілін. Приготування: Жовтки розтерти з цукром і ваніліном до білого кольору, розвести вершками і варити на слабкому вогні 10 хвилин. Постійно перемішуйте масу, поки вона не загусне. Влийте у форму, остудіть та поставте в морозильну камеру холодильника.
Як зробити морозиво в домашніх умовах без вершків?
Як зробити полуничне морозиво без вершків:
- Миємо полуницю, видаляємо хвостики. …
- Полуницю перебиваємо блендером в пюре. …
- Білки збиваємо міксером в пишну піну. …
- У збиті білки додаємо пюре полуниці. …
- Переливаємо полуничне морозиво без вершків в лоток із кришкою і ставимо заморожувати на 4-5 годин.
Як зробити морозиво в домашніх умовах без яєць?
Збийте холодні вершки з цукром до повного його розчинення і утворення міцних, стійких піків. Додайте молоко і знову збийте. Перекладіть масу в форму і поставте в морозилку на 30-40 хвилин. Після дістаньте і знову збийте міксером прямо в формі.
Шоколадне морозиво – 6 рецептів, як зробити смачне …
Найпростіший спосіб приготувати «заливку» для морозива — це розтопити плитку натурального шоколаду на водяній бані. Але якщо є час, можна зробити сироп, для якого потрібні такі складові: 1. 220-250 мл молока; 2. 80-100 г цукрового піску; 3. натуральний шоколад або какао-порошок; …