Нижчі температури застосовують лише для короткочасного зберігання цілком зрілих плодів, щоб уповільнити їх перезрівання і понизити втрати, від мікробіологічних пошкоджень. Плоди кісточкових і ягоди зберігають в холодильних камерах при температурі від 0 до +0,5°С і відносній вологості повітря 90%.
Як правильно зберігати яблука в домашніх умовах?
Місце зберігання з оптимальними умовами Найкомфортніша температура від +3 до +5 градусів, при ній зберігається соковитість фруктів. Дуже сухе і дуже вологе приміщення теж не підійде. Темне і прохолодне приміщення, таке як льох, ідеально підходить для довгого зберігання яблук. Кеш
Як зберігати фрукти в домашніх умовах?
Овочі та фрукти потрібно зберігати в холодильнику окремо, саме тому в ньому є два ящики-піддони, де тримається певна температура, приблизно 8-10 градусів. Нижча температура, зруйнує структуру овочів та фруктів. Правильно буде зберігати продукти в паперових пакетах, щоб до них краще надходило повітря.
Як краще зберігати яблука в погребі?
Як зберігати яблука в погребі чи підвалі Невеликі партії фруктів (до 4 кг) можна викласти в поліетиленовий пакет з дірками і підвісити до стелі. Для довгого зберігання плоди викладають в ємність і перекладають шари яблук піском деревною стружкою, папером або сухим піском.
Як довше зберігати яблука вдома: блогерка дала поради
Однак стиглі плоди не завжди вдається зберегти надовго. Як потрібно зберігати яблука в домашніх умовах, поділилася блогерка Марі Гант.