РУКОЛА, -и, ж., бот. Рідкісна культура, яка цінується за неперевершений горіхово-гірчичний смак листової частини рослин; індау.
Як правильно вживати руколу?
За формою рукола дуже нагадує зелені листочки кульбаби. Та й на смак вони досить схожі – гіркуваті, але з приємним посмаком. Ця зелень дуже швидко у нас прижилася, для багатьох звична справа – робити із нею салат чи просто заправляти оливковою олією і соком лимона, поєднувати з сиром чи тунцем.
Як правильно пишеться слово студентство?
СТУДЕНТСТВО, а, с. 1. збірн.
Для чого їсти руколу?
Вживання руколи налагоджує обмінні процеси, покращує процес травлення, підвищує рівень гемоглобіну, виводить надлишки холестерину. Руколу рекомендують вживати в разі стресів та депресій, малокрів'я. Корисною рукола є і для хворих на цукровий діабет.
РУКОЛА – тлумачення, орфографія, новий правопис онлайн
РУКОЛА – тлумачення, орфографія, новий правопис онлайн в українській мові. Написати Словник