Як на зиму заготовити м’яту на зиму?
Її можна використовувати для соусів, коктейлів, чаїв та супів
- Як засушити м'яту?
- Перший спосіб – у пучках
- Другий спосіб – в електросушці (дегідрататорі)
- Як заморозити м'яту?
- Перший спосіб – заморозити м'яту у кубиках льоду
- Другий спосіб – заморозити листочки м'яти
- Третій спосіб – заморозити перетерту в блендері м'яту
Коли варто використовувати м’яту?
Чай і настій м'яти покращує апетит, має спазмолітичні властивості і підвищує секрецію травних залоз. Настій листя рекомендується пити при гастриті, болях в кишечнику, ентероколітах, метеоризмі, нудоті. М'ятний чай швидко знімає печію.
Що можна написати про м’яту?
Цікаві факти про м'яту
- Однією з цікавих особливостей м'яти можна вважати здатність знімати спазми в животі. …
- Назва “м'ята” походить від імені богині німфи Мінфи, яка була перетворена на запашну м'яту.
- Листя м'яти покращує смак м'яса ( також, застосовують при зубному болі, бронхіті або як протикашльовий засіб).
Як заготовити м’яту на зиму: рецепт приготування з …
Як заготовити м’яту на зиму: рецепт приготування з м’яти соку, желе, соуси, напою, компоту, з цукром. Як засушити, заморозити м’яту на зиму і скільки її можна зберігати?