Як правильно розморожувати овочі?
розморожування холодною водою – просто покладіть овочі в холодну воду. Міняйте воду кожні 30 хвилин; розморожування в холодильнику – просто витягніть їх із морозильної камери та залиште в холодильнику на ніч.
Як заморозити суміш овочів?
Якщо Ви часто готуєте рагу або збірні страви, тоді можна заморожувати овочеві суміші. Для цього порізані, відварені овочі потрібно розкласти на піднос, дати охолонути і стекти воді, а потім розкласти на маленькі порції і покласти в морозильну камеру. Кеш
Як правильно заморожувати продукти?
Морозильна камера має бути сухою та чистою перед заповнюванням продуктами. Заморожування продуктів, особливо фруктів та овочів, найкраще проводити при температурі від −18 °C до −23 °C. За таких умов термін зберігання може сягати 12 місяців. Заморожування продуктів можна проводити при температурі від 0 °C до −8 °C.
Як заморозити овочі на зиму в домашніх умовах. 5 …
Порада №4. Якщо овочі необхідно відварити, це обов’язково потрібно зробити. Які овочі потребують відварювання? Кольорова капуста, …