Шпинат вариться впродовж 3-5 хвилин. Якщо заздалегідь його заморожували, то час приготування потрібно збільшити на 2 хвилини. Відлік необхідно вести з моменту закипання води.11 груд. 2017 р.
Як правильно і смачно приготувати шпинат?
Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими. Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину. Кеш
Як правильно зривати шпинат?
Можна зібрати урожай відразу цілком, а можна, якщо дозволяє час, обривати листочки в міру дозрівання, вибираючи найбільші. Листя шпинату потрібно акуратно обламувати або зрізати з сте- бла, грубе відривання призведе до пошкодження куща. З однієї рослини можна зняти не більше половини листя!
Як смажити шпинат?
Рецепт смаженого та тушкованого шпинату У глибокій сковороді потрібно злегка обсмажити в олії кілька зубків часнику. Потім смажити листя шпинату з обох сторін протягом 3-4 хвилин і ще трішки під кришкою. При тушкуванні шпинату з вершками для кращого аромату потрібно кілька додаткових інгредієнтів.
⏰як варити шпинат і скільки часу – правильний спосіб …
як засушити шпинат Листя шпинату вимити, відрізати живці, обсушити листя шпинату на серветці. Потім викласти шпинат в духовку, сушити при температурі 40 градусів 3 години.