Як замаринувати зубчики часнику

Коли маринувати часник?

Найкращий час для маринування часнику – серпень, але це можна робити протягом осені. Цієї кількості продуктів вистачає на дві банки об'ємом 300 мл. Більше на зиму не потрібно.

Як маринувати часник головками?

  1. Очистіть верхній шар шкірки часнику, зріжте корінець внизу і при необхідності вкоротіть стебло зверху. …
  2. Розкладіть часник по банкам, додайте в кожну по 1 лавровому листу, 2 бутони гвоздики і 2 горошини запашного перцю.
  3. У кожну банку всипте по 25 г солі і цукру. …
  4. Накрийте банки кришками і залиште на добу.

Що робити з молодим часником?

Зелений часник має свіжий, м'який смак, який доповнить як сирі, так і тушковані, смажені, запечені та приготовані на грилі страви. Молодий часник надасть пікантного смаку бульйону та супам, його можна додавати в макарони або пропарений рис.

Маринований часник зубчиками за рецептом …

Related Post

Чому перевертні та вампіри не стають друзями?Чому перевертні та вампіри не стають друзями?

Зміст:1 Чому вампіри та перевертні не можуть бути друзями?2 Скаржаться на вкус крові3 Різні потреби у живленні4 Конфлікт інтересів Справжня дружба – це рідкісне та цінне явище, але все ж

Куди можна переїхати жити де є житло та роботаКуди можна переїхати жити де є житло та робота

Куди мігрують українці? Крім того, головними причинами переїзду з України в інші країни були: безпека, родинні зв'язки, працевлаштування, процедура надання притулку. Серед країн, куди найбільше планують переїхати вимушені переселенці, є