Коли маринувати часник?
Найкращий час для маринування часнику – серпень, але це можна робити протягом осені. Цієї кількості продуктів вистачає на дві банки об'ємом 300 мл. Більше на зиму не потрібно.
Як маринувати часник головками?
- Очистіть верхній шар шкірки часнику, зріжте корінець внизу і при необхідності вкоротіть стебло зверху. …
- Розкладіть часник по банкам, додайте в кожну по 1 лавровому листу, 2 бутони гвоздики і 2 горошини запашного перцю.
- У кожну банку всипте по 25 г солі і цукру. …
- Накрийте банки кришками і залиште на добу.
Що робити з молодим часником?
Зелений часник має свіжий, м'який смак, який доповнить як сирі, так і тушковані, смажені, запечені та приготовані на грилі страви. Молодий часник надасть пікантного смаку бульйону та супам, його можна додавати в макарони або пропарений рис.
Маринований часник зубчиками за рецептом …