Що роблять із ірги

сушених плодів на склянку окропу, настояти 30 хв, пити (плоди також споживають) 3-4 рази на день – це чудовий вітамінний та в'яжучий засіб, також плоди ірги мають заспокійливу дію. Квітки рослини можна додавати в чай із шипшиною і глодом. Настій квіток ірги рекомендують як гіпотензивний, кардіотонічний засіб.18 серп. 2020 р.

Яка користь ірги?

У складі ягоди ірги знаходиться безліч корисних вітамінів і мікроелементів, наприклад, фітостерини, які відповідають за зміцнення судин, а також запобігають появі тромб. За оптимальну роботу кишечника і шлунка відповідають пектини, що містяться в ірзі, також вони покращують кровообіг в мозку. Кеш

Що за ягода ірга?

Ірга вільхолистаРедагувати Ірга вільхолиста (Amelanchier alnifolia) — чагарник з їстівними ягодами, який росте у Північній Америці, зокрема на Алясці, в західній Канаді і на західній та північно-центральній території США.

Що за кущ ірга?

Садова ірга, ірга (Amelanchier, англ. Serviceberry, синоніми: Amelancus C.S. Rafinesque, 1837, або Nagelia Lindl) — це листопадний кущ або невелике дерево. Класифіковано до триби яблуневі (Maleae), родини розові (Rosaceae), ряду Rosales.

Ірга – користь та шкода ягоди, склад та протипоказання.

Related Post

Чому не можна пити воду на голодний шлунок: причини та наслідкиЧому не можна пити воду на голодний шлунок: причини та наслідки

Питний режим – один із важливих аспектів нашого здоров'я. Щодня нам рекомендується споживати достатньо води, щоб підтримувати оптимальний режим роботи організму. Однак, є низка застережень щодо вживання води на голодний

Чим харчується ведмідь узимку: основні продукти харчуванняЧим харчується ведмідь узимку: основні продукти харчування

Ведмідь – це величезна, сильна і вражаюча істота, яка мешкає у різних частинах світу. Однак, хоча вони є майстерними мисливцями, в холодну зимову пору доби, ведмеді стикаються з низкою проблем

Окрошка пропорції продуктівОкрошка пропорції продуктів

Як буде Окрошка на українській мові? Тлумачення, значення слова «окрошка»: ОКРО́ШКА, и, жін. Холодна страва з квасу і дрібно порізаних овочів та м'яса. Російська кухня характерна великим асортиментом заправних супів..,