Скільки варити горох для консервації?
Після закипання на воді буде з'являтися пінка, яку потрібно знімати. Варити горох 5 хвилин після закипання. Потім злийте воду і перекладіть горошок по банках. Кеш
Як зробити консервований горошок?
води 1 столова ложка цукру пів столової ложки кам'яної солі стопка оцту (60-70 гри.) Відварений горошок розкидаємо по чистих баночках і заливаємо маринадом. Ставимо баночки в каструлю застеленим дном рушником,наливаємо по плечики банки води і після закипання стерелізуємо 15хв. Обережно дістаємо та закручуємо.
Скільки часу стерилізувати горошок?
8. Стерилізувати банки з горошком на середньому вогні близько 40 хвилин.
Як замаринувати зелений горошок в домашніх умовах
сімсот грам зеленого горошку; триста мілілітрів чистої води; десять грам цукру; п’ять грамів морської солі; двадцять мілілітрів 6% яблучного оцту; один пучок свіжого кропу; три часточки часнику. Як маринувати зелений горох в домашніх умовах: Діставши з стручків зелений горошок, промийте …