Як замаринувати домашній горошок на зиму

Скільки варити горох для консервації?

Після закипання на воді буде з'являтися пінка, яку потрібно знімати. Варити горох 5 хвилин після закипання. Потім злийте воду і перекладіть горошок по банках. Кеш

Як зробити консервований горошок?

води 1 столова ложка цукру пів столової ложки кам'яної солі стопка оцту (60-70 гри.) Відварений горошок розкидаємо по чистих баночках і заливаємо маринадом. Ставимо баночки в каструлю застеленим дном рушником,наливаємо по плечики банки води і після закипання стерелізуємо 15хв. Обережно дістаємо та закручуємо.

Скільки часу стерилізувати горошок?

8. Стерилізувати банки з горошком на середньому вогні близько 40 хвилин.

Як замаринувати зелений горошок в домашніх умовах
сімсот грам зеленого горошку; триста мілілітрів чистої води; десять грам цукру; п’ять грамів морської солі; двадцять мілілітрів 6% яблучного оцту; один пучок свіжого кропу; три часточки часнику. Як маринувати зелений горох в домашніх умовах: Діставши з стручків зелений горошок, промийте …

Related Post

Як засолити малосольні огірки швидким способом у каструліЯк засолити малосольні огірки швидким способом у каструлі

Набийте огірки в банку так, як робите при маринуванні на зиму. Зверху покладіть кріп і всипте сіль. Залийте все це окропом, закрийте пластиковою кришкою. Гарненько струсніть банку, щоб розподілити сіль,

Навіщо потрібні щури в природіНавіщо потрібні щури в природі

Що люблять щурі? Щури всеїдні. Вони їдять абсолютно все: насіння, плоди, зерно, горіхи, квіти, листя, комах, птахів, рептилій, рибу, яйця і гриби. Їх зуби ростуть безперервно і щур повинен постійно