1 літру води доводим до кипіння, всипаємо сіль, цукор та варим 3 хвилини. Далі додаємо оцет, лимонну кислоту, знову доводим до кипіння. Гарячим маринадом заливаємо гриби і закриваємо стерилізованими кришками. Охолоджувати при кімнатній температурі, перевернувши банки.
Який маринад для білих грибів?
Для маринаду:
- 1 л води
- солі
- 1 ст. цукру
- 50 мл оцту 9%
- 2 бутони гвоздики
- 2 горошки чорного перцю
- 1 лавровий лист
Кеш
Скільки потрібно варити білі гриби для маринування?
Мариновані гриби білі Потім гриби відразу почистити, промити і відварити в підсоленій киплячій воді 20 хвилин. Не забувати знімати піну і вимкнути вогонь, як тільки гриби опустяться на дно каструлі.
Як приготувати маринад для грибів?
У каструлю налити літр води, додати кілька горошин запашного перцю і листочків лаврового листа, сіль, цукор. Поставити маринад на вогонь і довести до кипіння. Коли маринад закипів, додати в нього гриби і варити 15 хвилин. Додати оцет, варити ще 5 хвилин.
Як замаринувати білі гриби: відмінний рецепт на зиму
Білі гриби, зварені — 1 кг. Вода — 1 л. Сіль, цукор — по 1-ій столовій ложці; Лавровий лист — 3 шт. Ріпчаста цибуля — 1 шт. Запашний перець — 4-5 горошин; Чорний перець — 8-9 горошин; Гвоздика — 3 …