Як замаринувати білі гриби

1 літру води доводим до кипіння, всипаємо сіль, цукор та варим 3 хвилини. Далі додаємо оцет, лимонну кислоту, знову доводим до кипіння. Гарячим маринадом заливаємо гриби і закриваємо стерилізованими кришками. Охолоджувати при кімнатній температурі, перевернувши банки.

Який маринад для білих грибів?

Для маринаду:

  1. 1 л води
  2. солі
  3. 1 ст. цукру
  4. 50 мл оцту 9%
  5. 2 бутони гвоздики
  6. 2 горошки чорного перцю
  7. 1 лавровий лист

Кеш

Скільки потрібно варити білі гриби для маринування?

Мариновані гриби білі Потім гриби відразу почистити, промити і відварити в підсоленій киплячій воді 20 хвилин. Не забувати знімати піну і вимкнути вогонь, як тільки гриби опустяться на дно каструлі.

Як приготувати маринад для грибів?

У каструлю налити літр води, додати кілька горошин запашного перцю і листочків лаврового листа, сіль, цукор. Поставити маринад на вогонь і довести до кипіння. Коли маринад закипів, додати в нього гриби і варити 15 хвилин. Додати оцет, варити ще 5 хвилин.

Як замаринувати білі гриби: відмінний рецепт на зиму
Білі гриби, зварені — 1 кг. Вода — 1 л. Сіль, цукор — по 1-ій столовій ложці; Лавровий лист — 3 шт. Ріпчаста цибуля — 1 шт. Запашний перець — 4-5 горошин; Чорний перець — 8-9 горошин; Гвоздика — 3 …

Related Post

Коли сіяти насіння айстри та чорнобривціКоли сіяти насіння айстри та чорнобривці

Посадка й догляд за чорнобривцями Посадка: посів у відкритий ґрунт у кінці травня або на початку червня. На розсаду – у березні. Цвітіння: з червня до заморозків. Освітлення: яскраве сонячне

Цибуля на зелень у липніЦибуля на зелень у липні

Так, у липні можна посадити цибулю ріпчасту на зелень, салати (крес-салат, салат-латук), гірчицю, редис або шпинат. Крім того, можна висадити багаторічні рослини – щавель, цибулю-батун, багатоярусну цибуля, ревінь, спаржу. Кріп