Її плоди добре зберігаються навіть в кімнатних умовах. М'якоть гарбуза використовують для каш, супів, солодкої випічки. Не пропаде і насіння: його можна використовувати для посадки або в якості корисного доповнення до раціону.
Скільки можна їсти гарбуза в день?
Разова доза гарбузового насіння для дорослої людини становить 50 г, добова — близько 100 г, це приблизно 40 штук. Рекомендується вживати їх сирими натще, запиваючи водою.
Що лікує м Якоть гарбуза?
М'якоть допоможе при: Ожирінні та застої лімфи в тканинах. Запальних захворюваннях сечового і жовчного міхура. Схильності до атеросклерозу, гіпертонічній хворобі. Підвищеній кислотності, запаленні шлунково-кишкового тракту або схильності до закрепів. Кеш
Як використати гарбузове пюре?
Таке пюре з гарбуза – головний елемент для гарбузового кексу, різотто, ньоккі і, звичайно, гарбузового пирога. Ви можете приготувати одразу велику кількість пюре, розкласти його у пакети приблизно по 200 г та заморозити. А потім використовувати ці пакетики, коли вас охопить гарбузове натхнення!
Технологія вирощування гарбузів. – in
Урожайний, м’якоть солодка, жовто-оранжева. Плоди оранжево-червоні, з поздовжніми смугами, масою 4-7 кг. Дозріває через 115-120 днів, добре зберігається.