Як збити масло з сметани в домашніх умовах?
Збивати міксером на середній швидкості кілька хвилин, доки сметана не перетвориться на масляну крихту і почне відокремлюватися масляна рідина (пахта). Продовжувати збивати, доки не утвориться багато масляної рідини. Пахту перелити через сито в ємність, її можна використовувати для випікання млинців, оладок тощо. Кеш
Скільки часу збивати масло?
Збиваємо 15 хвилин. Відтак ще раз потрібно ввімкнути прилад на 15 хвилин. Якщо маса стала однорідною, масло готове. Після збивання його потрібно вибрати із маслоробки, промити водою, стиснути та зібрати у банки або скляну посудину для зберігання.
Як виробляють масло?
Вершко́ве ма́сло — молочний продукт, який виробляється шляхом збивання свіжого або кислого молока, вершків чи перетворення високожирних вершків.
Як збити смачне масло вдома – Погляд …
Приготувати вершкове масло можна і в домашніх умовах. Зробити це можливо швидко з допомогою кухонних приладів, таких як маслобойка, блендер, міксер, або ж дідівськими методами …