Як правильно солити м’ясо?
Як солити м'ясо яловичини Сіль краще використовувати дрібного помелу, ретельно обтираючи м'ясо. Потім його потрібно скласти в герметичний контейнер або пакет, і поставити в холодильник на тиждень. Солі на 1 кг м'яса потрібно приблизно 50 грам, чим більше – тим швидше пройде засолювання.
Як правильно замаринувати м’ясо?
Як приготувати:
- М'ясо промити і засипати сіллю та спеціями.
- Цибулю нарізати великими кільцями, а часник подрібнити.
- До м'яса влити кефір, перемішати з часником і цибулею та додати лавровий лист.
- М'ясо в маринаді на 2 години залишити в холодильнику. А потім загорнути у фольгу і випікати 50 хвилин в духовці.
Як замаринувати м’ясо для сушки?
Насправді все дуже просто. Візьміть шматок м'яса, який зручно порізати на невеликі тонкі скибочки (до 0,5 см), видаліть плівки та жир, промийте і просушіть. Наріжте тонкими смужками, складіть у миску та перемішайте з приправами. Поставте маринуватися в холодильнику не менше ніж на 9-12 годин. Кеш
Як вялити мясо в домашніх умовах
Як правильно маринувати та в’ялити м’ясо в домашніх умовах. Вибір сировини, які види м’яса підходять для в’ялення. Мокрий, сухий та комбінований способи засолювання м’яса. Як зав’ялити м’ясо в …