Цвітну капусту можна використовувати в сирому вигляді як інгредієнт для салатів, запікати в духовці, готувати на грилі, маринувати, робити пюре та крем-суп. Цвітна капуста добре зберігається в холодильнику до 14 днів, також її можна розібрати на суцвіття і заморозити в зіп-пакетах.
Як правильно смажити цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору. Кеш
Як можна їсти цвітну капусту?
Цвітна капуста – не просто овоч для дитячого пюре, а ідеальний продукт для легких салатів, супів, запіканок і теплих закусок. У приготуванні овоч невибагливий та багатогранний: його можна варити, смажити, запікати, маринувати і навіть їсти сирим.
Як правильно приготувати цвітну капусту?
Цвітну капусту промити, розібрати на суцвіття. Закип'ятити 1.5-2 л. води і посолити. Варити капусту 3 хвилини, потім відкинути на друшляк і дати охолонути. Кеш
Як приготувати цвітну капусту: 10 швидких і смачних рецептів
Запікаючи овоч у духовці, ви отримуєте низькокалорійну їжу. У сезон купити цвітну капусту – не проблема, інші складові завжди є в холодильнику. Цвітна капуста, запечена з сиром та майонезом / Фото sad-fasad