Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Як квасити капусту щоб була біла?
Капуста на славу вдається – але незадача: вона не така біла, як при сквашуванні у власному соку: просто сіль і просто капуста. Можливо, цей збіг – але факт: якщо нам хочеться істинно-білу, сніжно-білу капусту приготувати – краще квасити без моркви – і у власному соку.
Квашена капуста з яблуками » Кулінарні рецепти страв з …
Інгредієнти:капуста свіжа – 5 кг;яблука – 4-5 шт.;морква – 500 г;сіль – 100 г.Спосіб приготування:Приготувати капусту, очистити від зовнішніх грубих листків. …