Скільки солі треба на квашену капусту?
Скористайтеся підручними засобами, щоб відміряти сіль Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г.
Скільки днів має киснути капуста?
Тривалість бродіння капусти залежить від температури приміщення, в якій вона знаходиться. Найоптимальніша температура 15-22*С. При цій температурі заквашування триває 7-15 днів, при більш низькій температурі час бродіння збільшується.
Що можна зробити з квашеної капусти?
Квашену капусту можна потушкувати – і тут вже дати волю фантазії! Це і вареники з тушкованою капустою, пиріжки з капустою з дріжджовим тістом, пиріг з квашеною капустою та грибами. Смажені пиріжки з тушкованою капустою смакують холодними або гарячими. Для тіста потрібно у картопляне пюре додати яйце та борошно.