Коли треба кидати капусту в борщ?
Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який.
Скільки капусти треба на борщ?
Класичний український борщ
- Вода – 1,5-2 л.
- свинина або яловичина на кістці – 400 г
- картопля – 4 шт. ( середні)
- буряк – 2 шт. ( невеликі)
- морква – 1 шт.
- цибуля – 3 шт. ( середні)
- капуста білокачанна свіжа – 300 г
- томатна паста – 2 ст. л.
Кеш
Як правильно варити борщ щоб був червоний?
Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.
Борщ зі свіжої капусти — 4 рецепта, як правильно …
Класичний борщ зі свіжої капусти зі свининою. Свинина — найбільш вживаний вид м’яса. Вона соковита, готується швидко, смачна та ситна. Саме її і застосуємо для приготування смачного борщу …