Як правильно смажити сирники?
Обваляйте сирники з усіх боків у борошні, це допоможе їм тримати форму. Розігрійте сковорідку з 3-4 ст. л. соняшникової олії на середньому вогні. Викладайте сирники та смажте до появи золотистої скоринки з обох боків. Кеш
Скільки часу смажити сирники?
Скільки смажити? Поки не будуть готові – на середньому вогні близько 8-12 хвилин. Готові сирники мало того, що мають засмажений вигляд, але і трохи підіймаються. Перекладіть на серветку і подавайте до столу.
Як Подають сирники?
Подають ніжні сирники з медом, згущеним молоком, варенням чи посипають цукровою пудрою. Раніше ми говорили, що робити, якщо сирники розвалюються. Кеш
Сирники класичні з домашнього сиру – рецепт …