Як смачно приготувати м’ясо?
Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.
Як правильно смажити м’ясо?
М'ясо потрібно нарізати шматочками 4-5 см в довжину і 1 см в ширину. Нагріти сковороду, налити олію, викласти свинину і смажити її 7 хвилин. Потім викласти нарізану цибулю, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і продовжувати готувати страву 20 хвилин.
Скільки часу смажити м’ясо?
Покладіть туди свинину і обсмажуйте її по 5 хвилин з кожного боку. Після цього заберіть сковороду з вогню, накрийте кришкою і дайте м'ясу постояти близько 10 хвилин. Якщо ви хочете приготувати відбивні, то їх потрібно смажити по 7 хвилин з кожного боку, не закриваючи кришкою.
М’ясо по-домашньому: варіанти приготування, …
М’ясо по-домашньому: варіанти приготування, рецепти. Печеня по-домашньому з свинини з картоплею М’ясо – це важлива складова людського раціону, служить відмінним джерелом легкозасвоюваного …