Як приготувати м’ясо по-домашньому

Як смачно приготувати м’ясо?

Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.

Як правильно смажити м’ясо?

М'ясо потрібно нарізати шматочками 4-5 см в довжину і 1 см в ширину. Нагріти сковороду, налити олію, викласти свинину і смажити її 7 хвилин. Потім викласти нарізану цибулю, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і продовжувати готувати страву 20 хвилин.

Скільки часу смажити м’ясо?

Покладіть туди свинину і обсмажуйте її по 5 хвилин з кожного боку. Після цього заберіть сковороду з вогню, накрийте кришкою і дайте м'ясу постояти близько 10 хвилин. Якщо ви хочете приготувати відбивні, то їх потрібно смажити по 7 хвилин з кожного боку, не закриваючи кришкою.

М’ясо по-домашньому: варіанти приготування, …
М’ясо по-домашньому: варіанти приготування, рецепти. Печеня по-домашньому з свинини з картоплею М’ясо – це важлива складова людського раціону, служить відмінним джерелом легкозасвоюваного …

Related Post

Що можна приготувати із незрілих яблукЩо можна приготувати із незрілих яблук

Що можна зробити з недозрілих яблук? Із зелених яблук можна зварити чудове варення, яке дехто називає Бурштинові дольки або Карамельні часточки. Для приготування такої заготовки якраз і потрібні зелені, недозрілі

Проблеми з інтернетом Київстар: причини, способи вирішення, поради користувачівПроблеми з інтернетом Київстар: причини, способи вирішення, поради користувачів

Зміст:1 Що робити, якщо не працює інтернет Київстар?2 Коли буде інтернет Київстар?3 Що трапилося із домашнім інтернетом Київстар?4 Як поповнити Київстар, якщо немає інтернету? Інтернет-провайдер Київстар є одним із найбільших

Гібіскус махровий догляд у домашніх умовахГібіскус махровий догляд у домашніх умовах

Посадка й догляд за гібіскусом Ґрунт: легкий, родючий, вологопроникний – який підійшов би трояндам. Полив: регулярний, особливо в спеку, але тільки після висихання ґрунту. У посуху полив здійснюють щодня. Обрізування: