Що робити щоб котлети були сочні?
У фарш котлет не потрібно додавати ціле яйце, а тільки жовтки. А для того, щоб котлети були соковитими, можна додати всередину фаршу трохи вершкового масла. Щоб котлети гарно пропеклися, слід їх класти на розпечену сковороду з гарним шаром олії.
Що потрібно у фарш для котлет?
Класичні котлети з яловичо-свинячого фаршу
- фарш асорті (яловичина та свинина) – 500 г;
- батон – 150 г;
- цибуля – 1 шт;
- молоко – 200 мл;
- холодна вода – 100 мл;
- борошно або панірувальні сухарі;
- спеції (сіль, перець) – до смаку.
Кеш
Що добавити в котлети щоб вони не розпалися?
Для того, щоб котлети тримали форму, у фарш достатньо додати 1 яйце і панірувальні сухарі. Кулінарка Анна поділилася в Instagram рецептом смачних, соковитих курячих котлет, які не розпадатимуться. Порада: щоб котлети були соковитими, додайте в фарш хліб змочений у молоці або воді, а також додайте овочі, цибулю, часник.
Як приготувати смачні домашні котлети – рецепти і …
Ми зібрали основні секрети й тонкощі стосовно того, як приготувати смачні домашні котлети. І якщо ви впораєтеся, не …