Скільки часу маринувати оселедець?
Добре все розмішати, щоб розчинилася сіль, й залишити остигати до кімнатної температури. Тим часом потрібно підготувати оселедець: очистити його від нутрощів і плівок та відрізати голову. Далі помістити оселедець у банку й залити розсолом. Закрити кришкою і прибрати в холодильник на 24 години. Кеш
Як замаринувати оселедець в домашніх умовах?
Як приготувати маринад і замаринувати оселедець До 0,5 л води додати 2 столові ложки солі, 1,5 столові ложки цукру, 1 чайну ложку гірчичного порошку, лавровий лист, духмяний перець та гвоздику. Поставити на вогонь. Довести майбутній маринад до кипіння. Вимкнути вогонь, залишити суміш до повного охолодження. Кеш
Що можна приготувати з свіжого оселедця?
ТОП-8 страв з оселедця
- Форшмак з оселедця
- “Оселедець під шубою” в лаваші
- Фарширований оселедець
- Рулетики з оселедця
- Тартар з оселедця
- Закуска з оселедця та картоплі
- Салат з оселедця в тарталетках
- Оселедець, маринований з цибулею
Оселедець: користь і шкода, калорійність і склад – liza.ua
Свіжа оселедець чудово підходить для приготування на парі, запікання у пергаметі або на грилі. Оселедець також коптять, …