Яблука квашені та мочені

Як зробити мочені яблука на зиму?

  1. Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
  2. Введіть солод підготовлений маринад. …
  3. Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
  4. Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
  5. Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.

Кеш

Яка користь від квашених яблук?

Завдяки вмісту грубої клітковини і молочнокислим бактеріям мочені яблука підвищують апетит, прискорюють секрецію шлункового соку, а також підсилюють перистальтику кишечника. У них міститься багато який легко засвоюється рослинного кальцію, народна медицина рекомендує їх вживати при остеопорозі.

Як приготувати мочені яблука?

– 3,5 кг ягід горобини (не пензлем, а очищених ягід), – розсіл (води – 12 літрів, цукру – 250-300 г, солі великої – 180 г). Приготувавши гарячу воду, розчиняють в ній цукор з сіллю, студії. Чисті яблука і горобину викладають в бочку, заливають холодним розсолом, притискають кришкою з вантажем. Кеш

Мочені (квашені) яблука на зиму | Господарочка – …
Квашені яблука у льосі. Рецепт 2. При наявності льоху або підвалу мочені яблука на зиму можна приготувати і за дещо іншим рецептом.

Related Post

Скільки днів зберігається замовлення у центрі Ейвон?Скільки днів зберігається замовлення у центрі Ейвон?

термін зберігання замовлення (14 календарних днів). Довірена особа Представника може отримати замовлення, якщо попередньо оформлена довірена особа при оформленні замовлення на сайті на кроці вибору доставки або нотаріально оформленої доручення

Зеленка для рослин: використання, користь та особливостіЗеленка для рослин: використання, користь та особливості

Зміст:1 Користь зеленки для рослин2 Збільшення зростання3 Особливості використання зеленки4 Боротьба зі шкідниками5 Попередження хвороб6 Питання та відповіді Зеленка – це чудовий помічник в догляді за рослинами. Вона використовується для

На що насаджують шашликНа що насаджують шашлик

Для рівномірного просмажування м'ясо ріжуть на однакові шматки, які насаджують на невеликій відстані один від одного, або вставляють між ними жир чи цибулю, оскільки у місці дотику м'ясо готується довше.26