Як зробити мочені яблука на зиму?
- Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
- Введіть солод підготовлений маринад. …
- Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
- Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
- Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.
Кеш
Яка користь від квашених яблук?
Завдяки вмісту грубої клітковини і молочнокислим бактеріям мочені яблука підвищують апетит, прискорюють секрецію шлункового соку, а також підсилюють перистальтику кишечника. У них міститься багато який легко засвоюється рослинного кальцію, народна медицина рекомендує їх вживати при остеопорозі.
Як приготувати мочені яблука?
– 3,5 кг ягід горобини (не пензлем, а очищених ягід), – розсіл (води – 12 літрів, цукру – 250-300 г, солі великої – 180 г). Приготувавши гарячу воду, розчиняють в ній цукор з сіллю, студії. Чисті яблука і горобину викладають в бочку, заливають холодним розсолом, притискають кришкою з вантажем. Кеш
Мочені (квашені) яблука на зиму | Господарочка – …
Квашені яблука у льосі. Рецепт 2. При наявності льоху або підвалу мочені яблука на зиму можна приготувати і за дещо іншим рецептом.