Для рівномірного просмажування м'ясо ріжуть на однакові шматки, які насаджують на невеликій відстані один від одного, або вставляють між ними жир чи цибулю, оскільки у місці дотику м'ясо готується довше.26 трав. 2016 р.
Що краще взяти на шашлик?
Традиційний кавказький шашлик готується з баранини, для нього найкраще підійдуть корейка, вирізка і м'якоть. Курячий шашлик подобається багатьом, тому що виходить ніжним і ароматним – для нього можна взяти гомілку або стегна. Задля шашлику з телятини підходить товстий край на кістці, тобто спинка.
Як правильно нарізати свинину на шашлик?
Інші частини готують цілком. Шашлик зі свинини краще робити з корейки, окісту чи вирізки. М'ясо нарізають прямокутними частинами довжиною близько 8 см, товщиною не більше 5 см. Так м'ясо не обгорить, але добре прожариться.
Скільки часу потрібно щоб замаринувати шашлик?
Свинину, баранину і яловичину маринують 1.5 – 2 години, курку – 30 хвилин; Якщо ви не впевнені в якості м'яса або вік його не можна назвати молодим, то маринувати потрібно в два рази довше. Курка – 2 години, свинина – 4 години, яловичина і баранина – 6 годин; Добу можна маринувати м'ясо будь-якого віку.
Шашлик – 9 рецептів, як приготувати покроково з фото на
свинина. З неї шашлик виходить дуже соковитим і м’яким. Підійдуть також і свинячі реберця. Але вони повинні бути “м’ясні”, з невеликим вмістом сала; курка. Шашлик …