Чому не бродить сусло?
Дріжджі потребують поживних речовинах Колонії грибків в період зростання потрібен азот і мікроелементи для будови клітин. Його недолік – причина, чому не бродить домашнє вино. У очищений сік при підготовці сусла додають готову живильну суміш або мезгу. Стимулює ріст дріжджів вітамін В1. Кеш
Що робити з вином після бродіння?
Бродіння триває в середньому 3 тижні. Після його завершення (не булькає гідрозатвор, упала рукавичка) вино потрібно акуратно, щоб не потривожити осад, злити в чисті пляшки та щільно закрити їх пробками. Вино у них дозріватиме ще декілька місяців.
Що можна зробити з винограду?
Що приготувати з винограду: кращі рецепти
- Закуски Виноград із сиром на шпажках Сирні кульки з виноградної начинкою Запечений виноград із сиром
- Основні страви Свинина з чорним виноградом Риба з білим виноградом і печерицями Курка з виноградним асорті та вермутом
- Десерти Желе з виноградом Виноградний пиріг