Соління м'яса, як правило, здійснюють за температури продукту і приміщення від 0 до 4 °С. Способи соління м'яса.
Скільки солі на 1 кг м’яса?
Солі на 1 кг м'яса потрібно приблизно 50 грам, чим більше – тим швидше пройде засолювання. Варто відзначити, що шматок вагою в 1 кг потрібно тримати в холодильнику довше – 14-20 днів.
Скільки солі на маринад для м’яса?
Схожий, але в той же час трохи інший спосіб маринування передбачає використання розсолу. Він робиться на основі кухонної солі і води, які беруться в співвідношенні близько 1/4 склянки на літр, і спецій за смаком.
Яку температуру має охолоджене м’ясо?
охолоджене – піддане після оброблення туш охолодженню до температури в товщі м'язів на кістках від 0 до плюс 4° C; поверхня м'яса покрита підсушеною шкірою, м'язи пружні; підморожене – піддане підморожуванню і має температуру в стегні на глибині 1 см мінус 3 – мінус 5° C, а в товщі м'язів стегна – 0 – плюс 2° C.
Посоле — Википедия
Посо́ле (исп. pozole) — традиционное мексиканское блюдо, представляющее собой густой суп с кукурузой и мясом (как правило, свининой или курятиной). В различных регионах Мексики существуют разные варианты посоле . Для приготовления данного блюда зерна кукурузы обрабатываются путем отваривания их в щёлоке, что приводит к утрате ими шелухи. В ходе дальнейшей варки добиваются того, ч…