Що можна приготувати з ягід жимолості?
З жимолості ви можете зробити мус, з жимолостю готують штрудель. Ягоду також можна заморозити на зиму, приготувати варення чи компот.
Як їсти жимолость?
Окрім вживання ягід жимолості у свіжому вигляді, їх можна використовувати у безлічі рецептів. Цілком можливо, що пиріг з начинкою із жимолості стане вашим улюбленим. Також із жимолості варять компоти, варення, готують желе та смачні кисло-солодкі соуси до м'ясних страв і навіть додають ягоди до різних салатів.
Як зберігати жимолость?
Жимолость – дуже ніжна ягода, вона не зберігається тривалий час. У холодильнику або підвалі при температурі близько +1… +2 градуси і високої вологості повітря плоди зберігають свіжість до 10 днів. На тривалість зберігання впливає також цілісність оболонки ягід.
Чому гірчить жимолость: причини, чи можна їсти гіркі ягоди, …
Ягоди жимолості гіркі: що це значить, чи можна їсти, як прибрати гіркоту. Трапляються такі ситуації, коли жимолость гірчить, але це найраніша і корисна …