На дно покласти шматочки броколі, а зверху залити підготованим омлетом. Формочки розмістити на невеликому листі. Розігріти духовку до 180-190 градуса й поставити лист із формочками в духовку. Запікати яєчну страву потрібно біля близько 15-20 хвилин.30 січ. 2018 р.
Як правильно приготувати омлет в духовці?
Омлет у духовці Змішати яйця, сіль та молоко (співвідношення молока і яєць має бути майже 1:1). Збити суміш вінчиком. Вилити у змащену маслом форму й запікати 30-40 хвилин при 180-190°С. Після духовки омлет трохи осяде, але залишатиметься високим, пористим і смачним.
Як зробити ідеальний омлет?
Розбийте яйця в миску, збийте їх вилкою. Розігрійте пательню і розтопіть вершкове масло, зменшіть вогонь. Поперчіть і посоліть омлет за смаком, влийте яйця у пательню та смажте на повільному вогні. Коли омлет схопиться, акуратно згорніть його у трубочку або конвертик та перегорніть.
Як жарити омлет з молоком?
Омлет з молоком Вилийте яйця в тарілку, додайте столову ложку молока, сіль і перець, збийте. Нагрійте на середньому вогні сковороду, покладіть на гарячу сковороду олію, вилийте на сковороду яйця. Коли омлет підсмажиться з одного боку, переверніть його за допомогою лопатки.
Омлет з капустою – оригінальний рецепт смачного сніданку
Омлет з капустою робиться швидко й легко. Дана страва готується за класичним рецептом, тобто без додавання соди, …