Яка температура в Брудері для перепелів?
Технологічні аспекти вирощування перепелів🐦🥚 Перепелині яйця висиджуються в інкубаторі, а не звичним шляхом. Коли пташенята вилуплюються, вони залишаються в інкубаторі на кілька годин для того, щоб обсохнути. Потім їх переміщають в брудера (клітки) де підтримується температура повітря 22-24 С.
Коли починає нестися Перепілка?
Перепілки починають нестися в 60 днів від народження. Перепелині яйця володіють лікувальними властивостями, допомагають при розладах шлунково-кишкового тракту, радіоактивному опроміненні, інших хворобах. Несучість самок становить близько 220 шт., маса яких — від 12 до 18 г.
Як правильно годувати перепілок?
Перепели люблять харчуватися свіжою зеленню (дрібно нарізаною травою, пророщеним вівсом, салатом), овочами (натертою морквою, картоплею, буряком) і фруктами (натертими яблуками). При цьому важливо не перегодовувати птахів, інакше може погіршитися несучість. У раціон перепелів корисно додавати червоне просо.
Какая температура должна быть в брудере для перепелов
Особенно важно правильно содержать перепелок в зимний период, ведь в это время повышается риск падежа из-за переохлаждения. В это время температура в построенном перепелятнике …