Свіжий морквяний сік – відмінне джерело бета-каротину, вітаміну А, який є одним з найпотужніших антиоксидантів. Каротиноїди в морквяному соку захищають гангліозні клітини сітківки, запобігаючи цим ряду очних захворювань, наприклад: дегенерацію жовтої плями, катаракту і сліпоту.
Коли краще пити морквяний сік?
Морквяний сік можна приготувати вдома у будь-який час року, морква прекрасно зберігається в зимовий час, і ви маєте джерело вітамінів і здоров'я при розумному застосуванні з урахуванням протипоказань. Склянка свіжовичавленого морквяного соку на сніданок зарядить вас вітамінами і здоров'ям. Кеш
Як правильно зробити морквяний сік?
Наріжте моркву на шматочки і подрібніть її в кашку.
- Якщо блендера немає, скористайтеся звичайною теркою. …
- Злийте сік моркви в каструлю і додайте цукор, з розрахунку 50 грам цукру на літр соку. …
- Приготуйте банки, або пляшки, в яких буде зберігатися сік взимку.
Як зробити морквяний сік без соковижималки?
Помістіть натерту моркву в мішечок, зшитий з декількох шарів марлі. Чистими руками стискайте мішечок над широкою ємністю, поки з нього не перестане виділятися сік. При такому методі соку виходить майже у два рази менше.
Морквяний сік – рецепт як смачно приготувати …