Коли не можна їсти мед?
Обмежити вживання меду потрібно, якщо: ви алергік: мед – сильний алерген; ви страждаєте зайвою вагою: мед – калорійний продукт; ви страждаєте від цукрового діабету: ложечка меду краще, ніж ложка цукру, але часто і у великих кількостях їсти його не можна.
Що корисного в меді?
По-перше мед це антиоксидант, а значить його регулярне вживання позбавить ваш організм від токсинів. По-друге він володіє антибактеріальними властивостями, що значно поліпшить стан вашої шкіри. До речі мед можна не тільки їсти.
Коли краще вживати мед?
Як корисніше вживати мед Вживання меду вранці натщесерце призводить до набагато більшого ефекту, ніж інший час дня або після сніданку. Чим це пояснюється? Тим, що мед містить в собі досить багато вуглеводів, вітамінів, і мінералів, які переробляються у першу чергу, і засвоюються без проблем організмом.
Консервація – 22 рецептів, як приготувати покроково з фото …
Консервування – це термічна обробка продуктів і банок, в яких ті будуть зберігатися, таким чином, щоб умертвити всі мікроорганізми, що викликають псування продуктів. Рецепти консервації продуктів