Як робити закваску для сиру?
Як приготувати сир в йогуртниці
- Налийте молоко в чашу йогуртниці і додайте закваску. Температура молока повинна бути +42°С. …
- Увімкніть йогуртницю. …
- Отримане в результаті сквашування кисле молоко підігрівайте не доводячи до кипіння 40-50 хвилин. …
- Насолоджуйтеся смаком і ніжною текстурою домашнього сиру.
Що робити якщо сир кислий?
Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.
Скільки потрібно молока на 1 кг твердого сиру?
В.: Стандартний вихід — 1:10. З 10 л молока ми отримуємо 1 кг сиру, але все залежить від продукту, що готується.
Інгредієнти для сироробства в Україні
Інгредієнти для сироробства; Термометри та гігрометри для сироробства; Ваговимірювальні прилади та аналізатори якості; Покриття для сиру; Дренажні …