Як правильно сушити фрукти в духовці?
Духовку розігрій до 70 градусів Цельсія і помісти в неї деко. Сушити фрукти таким способом потрібно буде близько 7-12 годин. Краще робити це вдень, бо вночі залишати духовку ввімкненою небезпечно! Чудовий спосіб для тих, хто любить легко сушити фрукти!
Що можна сушити в сушарці для овочів?
Список продуктів, які можна дегідрувати в сушарці:
- фрукти: сливи, груші, персики, банани, яблука, виноград, апельсини, абрикоси, ківі, ананаси;
- овочі: помідори, кабачки, баклажани, буряк, цибулю, моркву, цвітну капусту, броколі, болгарський перець, гарбуз;
- бобові: стручкову квасолю, зелений горошок;
Як сушити яблука на сушку в духовці?
Сушіння в духовці Включаємо духовку, виставляємо температуру близько 75°С і залишаємо її трохи відкритою. Наприкінці сушіння можна знизити температуру до 50-55°С. При цьому періодично необхідно перемішувати їх. Сушка буде готовою через 6-8 годин.
Купити деко для духовки в інтернет-магазині Makitra в місті Київ
Купити деко для запікання в духовій шафі в інтернет-магазині посуду Makitra Великий вибір і доступні ціни Миттєвий самовивіз, швидка доставка по Києву і Україні