Як правильно приготувати сирники в духовці?
Інструкція з приготування
- Крок 1. Сир змішати з цукром та яйцями. Додати сметану, м'яке вершкове масло, манку та розпушувач. Перемішати до однорідної консистенції. Залишити на 15-20 хвилин.
- Крок 2. Масу викласти у формочки (в мене силіконові). Пекти в духовці при температурі 180°С – 20-25 хвилин.
- Крок 3. Смачного!
Скільки готувати сирники в духовці?
Викласти сирники на змащене вершковим маслом деко. Випікати у розігрітій до 180°С духовці протягом 30- 40 хвилин або до рум'яності. Готові сирники можна посипати цукровою пудрою й подавати з улюбленим варенням. Кеш
Як смажити сирники на пергаменті?
Розігріваємо суху сковороду. Коли вона нагріється, застиляємо дно сковороди пергаментним папером і викладаємо на неї підготовлені сирники. Смажимо сирники по дві хвилини з кожного боку. Готові сирники викладаємо на тарілку і подаємо зі сметаною, медом або варенням.
Сирники в духовці за рецептом Євгена Клопотенка
Випікайте сирники в духовці. Я для цього використовую парову піч Panasonic. Я використовував спеціальний режим для приготування сирних десертів.