Чому не згортається молоко?
Ультрапастеризоване молоко піддається сильній обробці, в результаті структура молочних білків сильно порушена, що призводить до поганої коагуляції. У другому варіанті — фермент не згорнув білок, який був нагрітий до температури вище 75°C.
Як зберегти свіже молоко?
Молоко може зберігатися і при кімнатній температурі. Для цього необхідно взяти емальований або фаянсовий посуд. А потім помістити цей посуд в таз з холодною водою і накрити марлею в кілька шарів. Свіже молоко при кімнатній температурі може зберігатися 6-10 годин, кип'ячене – до 18 годин.
Як швидко кисне молоко?
Як швидко скисає молоко? Багато що залежить від температури повітря. Чим тепліше, тим швидше молоко скисне. В теплі свіже молоко починає скисати вже через 8-12 годин, а то й швидше – в ньому оселяються "дикі" кисломолочні бактерії.
Як закип’ятити молоко – що зробити, щоб воно не збігло і не …
Маріуполь Ленд-ліз Херсон Ми використовуємо Куки! Добре Молоко не википить і не підгорить: кілька надійних трюків від вправних господинь Богдана Карц 09 лютого, 18:00 Читать на русском 5005 Така неприємність траплялася з кожним. …