Що робити з гарбуза?
З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.
Що приготувати з вареного гарбуза?
Страви з гарбуза: топ-10 смачних рецептів від учасників «МастерШеф»
- Гарбузовий салат з огірками, помідорами та зеленню Складові: …
- Гарбузовий крем-суп Складові: …
- Гарбузова запіканка з сиром …
- Курка, запечена в гарбузі …
- Котлети гарбузові …
- Рисова каша з гарбузом і родзинками …
- Гарбузовий пиріг …
- Гарбузові кекси
Що можна приготувати з гарбузового пюре?
Гарбузове пюре входить до складу багатьох осінніх страв: його додають в супи, пироги, десерти і навіть готують з ним пряний латте. Пюре з гарбуза можна приготувати двома способами: відварити гарбуз або запекти його в духовці, а потім подрібнити за допомогою блендера або металевого сита.
Рецепти оладок з гарбуза – smachnoho.com.ua
Простий і смачний рецепт оладок з гарбуза з манкою 1 год 20 хв 4 Гарбузові оладки з манкою виходять більш пишними і м’якими, а їх яскравий колір і аромат приведе в захват ваших домочадців.