Де вирощують зернові культури в Україні?
Провідні культури в землеробстві — зернові: озима і яра пшениця, жито, озимий і ярий ячмінь, кукурудза, овес, гречка, просо та рис. Основна зернова культура України — озима пшениця. Основні райони її вирощування — Лісостеп і північні райони Степу.
Як використовують зернові?
Зернові культури – продукт, що використовується у виробництві хліба, хлібобулочних виробів і круп. Крім того, на їх основі роблять концентровані й грубі корми, які використовуються у тваринництві.
Яка головна зернова культура Китаю?
Близько 75% розораної території Китаю використовується для вирощування харчових культур, а надто зернових. Найважливішою з них є рис (50% збору зернових в країні), який вирощується на 25% земель.
Зернові культури — Вікіпедія
Зернобобові культури — горох, квасоля, сочевиця, соя та інші. За типом розвитку і тривалості вегетації хлібні зернові культури поділяються на озимі культури та ярові культури.