Зберігайте в холодильнику всі приготовлені та швидкопсувні продукти харчування (переважно при температурі 5 °C). Тримайте приготовлену їжу гарячою (при температурі вище 60 °C) перед поданням на стіл. Не зберігайте продукти занадто довго, навіть у холодильнику.
Як правильно зберігати продукти харчування 6 клас?
Варто зберігати продукти в холодильнику по полицях. При цьому необхідно пам'ятати, що різні зони холодильної шафи мають різну температуру. Наприклад, на нижній полиці температура становить +1 °С, а на верхньої +6 °С. На середніх полках – +3…4 °З.
Як правильно зберігати продукти харчування?
Молочні продукти слід зберігати на найвищій полиці, на середніх полицях – вже приготовані продукти, на нижній – сирі м'ясо та рибу (які обов'язково потрібно зберігати окремо від інших продуктів). Нижні полиці призначені для зберігання овочів та фруктів, які теж рекомендується зберігати окремо один від одного.
Чому продукти харчування зберігають у холодильнику?
ua, як правильно зберігати продукти в холодильнику. Чому краще зберігати продукти в холодильнику? За низьких температур сповільнюється утворення та розповсюдження мікробів, а тому їжа довше залишається свіжою та безпечною для споживання. Кеш
Презентація з теми: "Харчові та енергетичні потреби людини"