Збереження продуктів харчування

Зберігайте в холодильнику всі приготовлені та швидкопсувні продукти харчування (переважно при температурі 5 °C). Тримайте приготовлену їжу гарячою (при температурі вище 60 °C) перед поданням на стіл. Не зберігайте продукти занадто довго, навіть у холодильнику.

Як правильно зберігати продукти харчування 6 клас?

Варто зберігати продукти в холодильнику по полицях. При цьому необхідно пам'ятати, що різні зони холодильної шафи мають різну температуру. Наприклад, на нижній полиці температура становить +1 °С, а на верхньої +6 °С. На середніх полках – +3…4 °З.

Як правильно зберігати продукти харчування?

Молочні продукти слід зберігати на найвищій полиці, на середніх полицях – вже приготовані продукти, на нижній – сирі м'ясо та рибу (які обов'язково потрібно зберігати окремо від інших продуктів). Нижні полиці призначені для зберігання овочів та фруктів, які теж рекомендується зберігати окремо один від одного.

Чому продукти харчування зберігають у холодильнику?

ua, як правильно зберігати продукти в холодильнику. Чому краще зберігати продукти в холодильнику? За низьких температур сповільнюється утворення та розповсюдження мікробів, а тому їжа довше залишається свіжою та безпечною для споживання. Кеш

Презентація з теми: "Харчові та енергетичні потреби людини"

Related Post

Що можна приготувати з червоною капустоюЩо можна приготувати з червоною капустою

Як приготувати червону капусту? Вершкове масло розтопіть в каструлі, додайте капусту і протушкуйте кілька хвилин. Потім додайте оцет, журавлинний сік та цукор, перемішайте. Посоліть. Зменшіть вогонь і тушкуйте капусту на

Чим удобрити сходи кропуЧим удобрити сходи кропу

Для отримання насиченою і пухнастою зелені грядки для кропу слід удобрити коров'яком. Він ділиться на пропорції 1:10 з водою і настоюється протягом ночі. Отриманою рідиною поливають ділянку з розрахунком 0,5