Як приготувати червону капусту?
Вершкове масло розтопіть в каструлі, додайте капусту і протушкуйте кілька хвилин. Потім додайте оцет, журавлинний сік та цукор, перемішайте. Посоліть. Зменшіть вогонь і тушкуйте капусту на невеликому вогні, періодично помішуючи, приблизно годину або до готовності. Кеш
Як зробити смачну тушковану капусту?
У казані з розігрітою олією обсмажити цибулю, потім томатну пасту і додати капусту. Трохи обсмажити її, перемішуючи з томатом і цибулею, додати півтори склянки гарячої води. Коли маса закипить, знизити вогонь і тушкувати капусту до м'якості. Це займе 30-40 хвилин.
Як зробити синю капусту м’якою?
Цибулю та картоплю нарізати кубиками, капусту нашаткувати. Цибулю обсмажити в олії до золотистого кольору. Картопля і капусту покласти в каструлю, залити бульйоном, посолити і довести до кипіння. Додати пасеровану цибулю і готувати 15-20 хвилин, поки картопля і капуста не стануть м'якими. Кеш
Що приготувати з червоною капустою — тільки …