Як зберігати гарбузи в домашніх умовах?
Кращими умовами вважаються температура повітря від 4 до 9°C і вологість 70%. Якщо у вас є льох або комора, то помістіть урожай туди. Підходящим місцем для зберігання культури у квартирі вважається лоджія. Як тільки ви визначилися з локацією, покладіть гарбузини на невеликій відстані один від одного. Кеш
Що можна робити з гарбуза?
З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.
Як довго можна зберігати гарбуз?
Термін зберігання насіння кавуна, гарбуза, дині, кабачків – від 6 до 8 років.
Як зберігати розрізану гарбуз в домашніх умовах: 3 простих …
Умови та термін зберігання гарбуза; Як зберегти гарбуз в холодильнику; Як зберегти гарбуз в морозильній камері; Як засушити і зберегти гарбуз