Що робити щоб достигли зелені помідори?
Щоб прискорити достигання, помідори поміщають в тепле місце. Найкраще для додаткового дозрівання томатів розмістити їх у добре провітрюваному та досить вологому приміщенні з температурою 20-25°C. Помідори розкладають на полицях, в кошиках або ящиках у кілька шарів, не товщих за 20 см.
Скільки стерилізувати зелені помідори?
Готуємо маринад: у воду кладемо цукор, сіль, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, після чого додаємо оцет. Знімаємо маринад з вогню і заливаємо ним помідори в банках. Прикриваємо кришками, ставимо стерилізувати на 10 хвилин (час відраховується після закипання).
Що зробити щоб помідори почервоніли?
✔ Розпушити ґрунт мотикою, трохи пошкоджуючи коріння. ✔ Саме для того, щоб помідори почервоніли, необхідно припинити їх полив після появи зелених плодів. Виявляється, під час росту та зав'язування зелених помідорів потрібно поливати томати 1 раз на тиждень.
Як засолити зелень на зиму: рецепти в банку
Яка зелень підійде для засолювання. Засолюють на зиму в домашніх умовах будь-які пряні трави і листя, що ростуть в городі. Зберегти в банках можна: кріп і петрушку; пір’я цибулі і часнику;