Засолювання свинок на зиму

Як правильно засолити сало на зиму?

Щоб засолити таким чином сало, потрібно зробити розсіл з одного літра води, солі, лаврового листа, головку подрібненого часнику і меленого чорного перцю. Помістити в охолоджений розсіл сало, нарізане шматочками. Через 5 днів сало дістати та натерти ароматними травами.

Як правильно засолити сало в домашніх умовах?

Ще можна засолити сало в банці сухим способом. Для цього обмиваємо, висушуємо і нарізаємо продукт невеликими шматками, кожен з яких потім обвалюємо в солі. На дно банки насипаємо сіль і кладемо в неї нарізане сало, посипаючи кожен шматок додатково сіллю. Банку закриваємо і залишаємо в холодильнику на п'ять днів.

Скільки часу потрібно солити сало?

Сало натерти сумішшю солі і свіжомеленого чорного перцю, обкласти часником і кропом, покласти в контейнер з сіллю. Солі на дні має бути багато, щоб сало занурилося в неї на 0,5 см. Контейнер помістити в холодильник на 10 днів при температурі 5-7 ° C. По завершенню очистити сало від солі і спецій.

Як солити і маринувати свинушки на зиму гарячим і …
Як солити і маринувати свинушки на зиму гарячим і холодним способом: найкращі рецепти приготування. Засолювання свинушок з часником, кропом, корицею, цибулею в маслі: простий і смачний рецепт

Related Post

Як смажити цвітну капусту у клярі на сковородіЯк смажити цвітну капусту у клярі на сковороді

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями

Категорія А сосисок – які сорти варто спробувати?Категорія А сосисок – які сорти варто спробувати?

Зміст:1 Чим відрізняються сосиски категорії А та Б?2 Яку категорію сосисок краще купувати?3 Що означає категорія Б у сосисках?4 Скільки м'яса у сосисках категорії А? Сосиски – один із найпопулярніших