Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Скільки часу смажити цвітну капусту?
Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору. Кеш
Як приготувати капусту в клярі?
Шматочки капусти панірувати перш у борошні, а потім опускати в кляр. Розігріти пательню, влити достатньо олії. Викладати шматочки капусти на розігріту пательню з олією і обсмажувати з усіх боків до золотистого кольору. Подавати до столу гарячими з картопляним або круп'яним гарніром.
Як швидко замаринувати цвітну капусту?
Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.
Цвітна капуста у клярі: рецепт приготування на сковороді
Як приготувати капусту в клярі на сковороді. Покроковий рецепт приготування цвітної капусти в клярі, смаком якої насолоджуватиметься вся …