Засолити по швидкому огірку

Огірки наріжте великими довгастими шматочками, складіть їх в банку і додайте дрібно нарізану зелень, сіль, перець, часник, а також оцет. Банку потрібно закрити кришкою і активно потрясти близько 10 хвилин. Після цього поставити залиште банку в тіні на 20 хвилин, після цього огірочки готові до подачі на стіл.11 лип. 2022 р.

Як швидко можна замаринувати огірки?

Дрібно наріжте кріп, подрібніть часник. Додайте до огірків. Додайте сіль, цукор, оцет, олію. Добре перемішайте, дайте настоятися щонайменше 10-20 хвилин, а краще 1 годину, в холодильнику.

Скільки днів треба квасити огірки?

Факти про рецепт

Вихід:8-10 банок
Калорійність:11
Підготовка:4 дні
Приготування:1 день
Готується за:5 днів

Як правильно солити огірки?

Спосіб простий: огірки укласти разом з прянощами в банки. Сіль розмішати в холодній воді, залити розсолом огірки. Закрити банки поліетиленовими кришками, розігрітими в гарячій воді (щоб при охолодженні вони дуже щільно сіли на банку). Огірки просоляться приблизно через місяць.

6 способів швидкої і простої засолки огірків в домашніх умовах
Як швидко засолити огірки в домашніх умовах; Малосольні огірки швидкого приготування в каструлі; Закусочні огірки в пакеті за годину; У гарячому розсолі на ніч; З лаймом і м’ятою

Related Post

Чим зайнятися у вільний час із чоловіком?Чим зайнятися у вільний час із чоловіком?

Відмінний спосіб провести час разом! … Прикрасьте квартиру до якогось свята, змайструвавши перед цим кілька виробів своїми руками. Вирушайте на кінну прогулянку лісом. Прокотіться містом глибокої ночі. Зіграйте у морський

Чому у дельфінів такий великий мозок?Чому у дельфінів такий великий мозок?

IQ різних видів дельфінів коливається від 1,55 до 4,56. Ці водяні ссавці одні з найбільш неповторних і чудових тварин на землі. Дельфіни – Найбільш розумні ссавці на планеті після людини.

З чого складається пастилаЗ чого складається пастила

Пастила натуральна — це фруктовий смаколик, що готують з пюре фруктів чи ягід, висушують, а потім згортають у рулетики (інколи нарізають пластинами або кубиками). Особливою популярністю користується пастила з яблук.1